fbpx

Franks Planter

Karriere

Karrieremuligheder hos franks planter

Er du vores nye anlægsgartner?

Arbejdsopgaver som gartner hos Franks Planter

Dagligdagen som ansat hos Franks Planter, er drastisk varierende og ingen dag er den samme. De hyppigste opgaver vi står overfor er, udførelse af vores haveprojekter, salgsfremmende besøg hos kunder, pasning af vores planter i produktionen, vedligeholdelsesarbejde hos de større kunder, indkøb og modtagelse af planter til projekter eller produktionen, rådgivning af kunder eller tilbudsgivning. 

Vi værdsætter høj gartner faglighed og gode kommunikationsevner. Vi lever af at rådgive vores kunder, så de får de bedste resultater, og for at det kan lade sig gøre, skal vi alle være på oppe på dupperne. 

Vigtigst af alt elsker vi hårdt arbejde og sætter et godt eksempel overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi gør en dyd af punktlighed og professionalitet. Vi tager vores arbejde seriøst, men har det sjovt sammen som kollegaer, oftest på de mange køreture vi er på eller til vores teammøder på kontoret.

Hvis du kan se dig selv i en moderne virksomhed med luft under vingerne, og hvor dine muligheder for personlige milepæle er uanede, så send os en mail i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

All the best, 
Oliver Sølvmose
Direktør & ejer af Franks Planter

Lønstrup Minigolf Rubjerg Knude Fyr
Planteproduktion af dværgfyr

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning!

Vi leder altid efter nye hænder til at hjælpe os med at gro forretningen.
Send din ansøgning til Oliver på email: oliver@franksplanter.dk

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere