fbpx

Franks Planter

Virksomheden

Om virksomheden

Nordjysk gartnerforretning

Franks Planter er et nordjysk anlægsgartneri, der specialiserer sig i at skabe grønne haveanlæg. Med mange års erfaring inden for beplantning i den danske natur betjener vores professionelle gartnerteam private, erhverv og kommunale kunder på tværs af hele landet.

Udover at producere de mest gængse planter på vores egne faciliteter i Nordjylland, har vi et tæt samarbejde med partnere, der hjælper os med at levere de bedste resultater til vores kunder.

*NYHED* Fra den 15. marts 2024 har Franks Planter åbnet et Pop Up-Plantecenter i Vestbjerg, hvor vores nordjyske kunder kan besøge os og købe alt, hvad de skal bruge til haven. Pop Up-Plantecenteret holder åbent på alle hverdage fra kl. 10 til 17 samt i weekender og på helligdage fra kl. 10 til 16. Planteskolen ligger på adressen: Hjørring Landevej 62, 9380 Vestbjerg.

Læs mere om alt vi tilbyder ved klik på knapperne herunder.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere