fbpx

Franks Planter

Vores services

Vores services

Hvad kan vi hjælpe med?

Franks Planter er en full-service gartnerforretning med styrker i alle fagets mange grene. Vi varetager rådgivning/konsulentbistand for planteskoler, planteproduktion i væksthuse og udendørs, anlæg af små og store grønne områder – for både private, kommunale og erhvervskunder, salg af planter og årlig vedligeholdelse af vores projekter. Med vores kompetencer bestræber vi os på at give vores kunder en komplet og fuldendt serviceoplevelse.

Er du beslutningstager i et grønt anlægsprojekt, hvor der er brug for en sparringspartner, der hjælper dig igennem projektet fra start til slut – og stadig kommer forbi mange år efter? Så tag kontakt til os, som det passer dig – vi kommer gerne på et uforpligtende besøg.

Hvordan fungere projektfasen?

De fleste projekter starter med et uforpligtende besøg, hvor målet er at forstå kundens ønsker og områdets muligheder. Herefter giver vi tilbud på udførelsen af projektet samt et tidsestimat for projektets fuldførelse. Vi er agile og handlingsparate, skulle der opstå nye ønsker eller muligheder undervejs i udførelsesprocessen. Efter projektets afslutning vil vi altid være tilgængelige for spørgsmål og hjælp med opgaver, såsom beskæring eller med nye ideer, som kunden ønsker udført.

Er vi den rette sparringspartner for dig?

Går dit projekt lidt ud over, hvad der kan læses her på siden, er der stadig en god sandsynlighed for, at vi kan være behjælpelige i dit projekt eller forretning. Send os en mail, og vi svarer altid inden for kort tid.

Hyppigste opgaver

Herunder kan du få et overblik over vores hyppigste opgaver og services.

Har du spørgsmål?

Send os en e-mail gennem vores kontaktformular. Vedhæft eventuelt relevant papirmateriale.

Vores projekter

Bliv en del af Franks Planter familien

Nyetableret have i forbindelse med et nybygget sommerhus ved Vestkysten.

En traditionel og vedligeholdelsesfri – nyetableret have i det smukke Skagen.

Ny anlagt have på speciel og skrantende grund i Hjørring.

Et fantastisk oplevelsescenter i Hune, nær Blokhus. Massere af grøn beplantning og nyetablering. Vi er flerårig sparringspartner – og tilmed også sponsor af et hul på minigolfbanen. 🙂

Et spændende minigolf anlæg, med autentisk beplantning og mange smukke detaljer. 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere