fbpx

Franks Planter

Vores projekter

Vores projekter

Kundecases

Med et tæt samarbejde med iværksætterne hos Fun Art Blokhus, løste vi oplevelsesparkens behov for beplatningen af deres grønne parkanlæg. 

Vi fik endnu en spændende opgave, da vi skulle stå for beplantningen af Hotel Kirkedal’s nye minigolf anlæg i Lønstrup.

Med hjælp fra vores samarbejdspartner BS-Anlæg fik vi bragt dette unikke haveprojekt i mål. (skræntbeplantning, hæk, rullegræs, mm.)

Anlægning af nye grønne områder for Børne-Ungehuset i Hjørring Kommune. (Beplatning af træer, hæk og bærbede og anlæg af pile-stier)

Med rullegræs kan kunden gå fra jordbunke til græsplæne på ingen tid. Vi fik her muligheden for at udføre rullegræs for et nybygget hus i Vrå. 

I dette projekt anlagde vi en ny græsplæne på gammel-daws manér, nemlig med fræser, rive og græsfrø.

Vi stod for det grønne arbejde i dette lejlighedsbyggeri på Sjælland med mange grønne fælles arealer.

Som underleverandør af planter og arbejdskraft til det grønne arbejde, arbejdede vi tæt med byggepladsens øvrige ansatte.

De mange grønne fællesarealer, blev anlagt med græs og forskellige store træer, leveret og plantet af Franks Planter.

Kunder & Samarbejdspartnere

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere